Met een ijsje in de hand op Vakantiepark Overijssel

M

Denk aan een stralende zon, een ijsje en een terras. Dan denkt u natuurlijk al snel aan de vakantie. Maar welke plek krijgt u erbij in uw hoofd? De kans is misschien klein dat het hier om Twente of Salland gaat, maar dat is eigenlijk geheel ten onrechte. Want het is namelijk een plek waar u geheel tot rust kunt komen of lekker actief bezig kunt zijn. Kortom, alle mogelijke soorten vakanties zijn mogelijk. Zeker als u naar Vakantiepark Overijssel gaat. Dat is namelijk een park dat grenst aan allerlei soorten gebieden die de vakantieganger zullen bekoren.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kindvriendelijk bungalowpark, dan mag u wel blij zijn dat u dit park bent tegengekomen. Er zijn namelijk niet alleen veel kinderen, ook zijn de accommodaties allemaal volkomen veilig. Zo zijn ze allemaal gelijkvloers, waardoor de kinderen geen gevaarlijke trappen op en af hoeven om naar hun slaapkamer te komen. Dat hoort namelijk niet op een kindvriendelijk bungalowpark. Maar zoals het ook op een kindvriendelijk bungalowpark hoort kunnen ze hier ook lekker spelen in de speeltuinen en lekker zwemmen in het verwarmde bad. En willen ze stoer spelen in het bos, dan kan dat zelfs op het park. Genieten dus!

Kom allemaal naar Vakantiepark Overijssel en geniet lekker samen

Maar ook als u niet met de kinderen op vakantie gaat, maar een bungalowpark met motor wilt bezoeken zit u hier goed. Komt u naar ons bungalowpark met motor en al dan hebben we daar namelijk een speciale stalling voor.

Ook kunt u op dit bungalowpark met motor uw stalen ros gratis stallen, zodat hij veilig staat tegen weer en wind, maar ook tegen mensen die kwaad in de zin hebben. Niet dat dit er veel zullen zijn in deze streek, maar toch. Net zoals u nemen wij voor uw graag het zekere voor het onzekere.