Psycholoog Amersfoort

P

Psycholoog Amersfoort

Heeft u last van problemen of klachten die hinder veroorzaken in uw leven? U bent welkom bij psychologenpraktijk Kolkrijst te Amersfoort-Noord (Hoogland). Bij ons kunt u vertrouwen op een professionele en persoonlijke behandeling. Onze praktijk is kleinschalig en laagdrempelig, en dat is de reden waarom u een persoonlijke aanpak kunt verwachten.

Door middel van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek gaan we samen op zoek naar de aard van uw klachten, wat de oorzaak van deze klachten zijn en de reden waarom de klachten aanhouden of zelfs verergeren. Ook nemen we samen de doelen en de haalbaarheid van de therapie door, zodat de kans op een succesvolle behandeling optimaal is.

Psycholoog Amersfoort – openingstijden

Maandag : 13.00 – 18.00

Dinsdag: 9.00 – 18.00 & 19.00 – 22.00

Woensdag: 9.00 – 18.00

Donderdag: 9.00 – 18.00

Vrijdag: 9.00 – 18.00

 

Psychologenpraktijk Kolkrijst

Onze praktijk heeft jarenlange ervaring met allerlei vormen van psychische problemen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat we een oplossing voor uw problemen of klachten kunnen vinden. Mocht ik de indruk krijgen dat uw problemen of klachten beter in de handen van een collega-psycholoog of eventueel een ander soort specialist zouden zijn, dan bespreek ik dit uitvoerig en tijdig met u. Ook zal ik u in dit geval helpen met de verwijzing.

Voor veel mensen is het moeilijk om over zichzelf te praten, voornamelijk omdat ze dit niet gewend zijn. Daarom is laagdrempeligheid een belangrijke kernwaarde van de praktijk: we willen mensen aanmoedigen om over hun problemen te praten. Problemen opkroppen is ongezond. Dit is dan ook de reden waarom het adviesgesprek gratis en vrijblijvend is. Binnen 20 minuten kunnen we samen al bewerkstelligen.

Zoekt u hulp voor uzelf, of voor een dierbare? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een psycholoog. Amersfoort-Noord is voor u een betrouwbare en gezonde plek om hiermee te beginnen.