Bungalow voor motorrijders op een volkomen veilige plek

B

De meeste mensen zullen misschien schrikken als ze zien dat we op ons park een bungalow voor motorrijders hebben. Maar dat is natuurlijk helemaal niet nodig. We doen het alleen omdat de omgeving van ons park zeer veel te bieden heeft voor iedereen die ervan houdt om met de motor op vakantie te gaan. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er voor mensen die met de fiets of de auto komen minder te doen is. Ook zij kunnen in de natuur in de omgeving veel doen. Kom dat zelf binnenkort maar eens meemaken.

Naast een bungalow voor motorrijders hebben we natuurlijk ook veel accommodaties die voor het gele gezin geschikt zijn. Niet voor niets zijn we in heel Nederland bekend als een kindvriendelijk vakantiepark. Kinderen kunnen op ons park namelijk van hartenlust spelen, terwijl de ouders genieten van de rust met een goed boek.

Eigenlijk kunnen we met een gerust hart zeggen dat plezier hebben op dit kindvriendelijk vakantiepark niet aan een leeftijd gebonden is. Want kom je er als kleintje, dan is er in het zwembad en in de speeltuinen genoeg te spelen, terwijl ook senioren op dit kindvriendelijk vakantiepark helemaal tot hun recht komen. Zo zijn alle huisjes bijvoorbeeld gelijkvloers, waardoor ze heel toegankelijk zijn.

Zonder motor in een bungalow voor motorrijders

Op Vakantiepark Twente zult u meteen zien dat er veel verschillende soorten mensen op bezoek zijn. En ook dat dit allemaal in goede harmonie gaat. Want de sfeer op Vakantiepark Twente is zo ontspannen dat iedereen elkaar met rust laat waar dat nodig is, maar dat er ook vriendschappen ontstaan als er mensen zijn die u aanstaan. Vakantiepark Twente is dan ook de plek voor een onvergetelijke tijd. Bovendien een plek waar u na uw verblijf graag nog een keer terugkomt. Dat kunnen wij wel zien aan de vele mensen die direct bij vertrek reserveren voor het jaar erop.