Broodjes Rotterdam

B

Broodjes Rotterdam

U kent het vast wel: u smeert in de ochtend uw brood, neemt het in uw tas mee naar uw werk. En tijdens de lunch is uw brood alweer klef en onsmakelijk. Bij Spar City Corandewal hebben we hier een oplossing voor: bij ons kunt u verse broodjes bestellen zodat u van een heerlijke lunch kunt genieten!

 

U kunt bij ons op iedere dag broodjes bestellen, en als u voor 10.00 bestelt heeft u de broodjes al om 12.00. U kunt bij ons gemakkelijk online bestellen. U kunt dezelfde ochtend nog bepalen wat voor broodjes u wilt.

 

Diverse broodjes Rotterdam

Ons broodjes-assortiment is uitgebreid en gevarieerd, dus de mogelijkheden zijn groot. U heeft bij ons de keuze tussen veel verschillende soorten beleg. Voorbeelden zijn oude kaas, rosbief, ei, beenham, filet american, kipfilet, krabsalade en room paté. Naast de vele soorten beleg heeft u ook een ruime keuze tussen veel verschillende broodsoorten. Voorbeelden zijn witte pistoletjes, bruine pistoletjes, Italiaanse bollen en ciabatta’s.

 

Aanbod

We zijn natuurlijk niet zomaar een supermarkt: u kunt naast belegde broodjes ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld panini’s, fruit en drankjes. Panini’s zijn bijvoorbeeld ook goede opties voor de lunch, alsmede losse stukken fruit en een lekker drankje.

 

Het is natuurlijk mogelijk alleen voor uzelf een heerlijke lunch bij ons te bestellen, maar het is bij ons ook mogelijk om lunch te bestellen voor grote groepen. Massaproductie doen we niet aan: ieder broodje wordt gewoon naar wens gesmeerd. Vanaf 10 broodjes bezorgen we in Rotterdam, en alle bestellingen boven de 25 euro worden gratis bezorgd.

 

Spar City Corandewal

We zijn een gezellige supermarkt midden in het centrum van Rotterdam. Iedereen kent onze vestiging op de Witte de Withstraat wel, en we zijn dan ook voor iedereen goed te bereiken.

 

Heeft u behoefte aan een uitzonderlijk lekkere broodjes Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op!