Partyschip Rotterdam

P

Partyschip Rotterdam

Bent u op zoek naar een originele en leuke locatie voor uw evenement? Stop dan met zoeken: een partyschip Rotterdam is voor u de perfecte optie! Binnen de Maasstad beschikken wij over een vloot van maar liefst 27 schepen, en al deze schepen beschikken over hun eigen unieke eigenschappen en verhaal. We hebben een aantal fantastische schepen in ons aanbod die u gegarandeerd een onvergetelijke dag zullen bezorgen.

 

Wat hebben wij in huis?

De variatie onder onze schepen is erg groot. Al onze schepen vertellen hun eigen verhaal en kennen een lange historie. Onze schepen zijn geschikt voor alle soorten evenementen, dus u kunt te allen tijde bij ons terecht. Onze schepen hebben verschillende capaciteiten; zo is de Ameland geschikt voor gezelschappen van rond de 500 man, terwijl de Smaragd 2 geschikt is voor groepen van ongeveer 250 genodigden. Eenmaal aan boord zal u optimaal kunnen genieten van uw evenement, aangezien wij de volledige catering en aankleding verzorgen.

 

Een fantastisch voorbeeld van een partyschip Rotterdam is de Majesteit; dit koninklijke schip stamt uit 1926 en kent een zeer lange historie. Dit majestueuze schip biedt een garantie voor een topdag die u nooit meer zal vergeten. Dit schip is geschikt voor groepen van 250 tot 500 personen en de minimale huurtijd bedraagt 5 uur.

 

Een ander voorbeeld uit onze vloot is de Elegant Lady, een zeer luxueus schip dat uitermate geschikt is voor riviercruises. Dit schip doet naast evenementenlocatie tevens dienst als hotel, en biedt plaats aan 30 tot 128 personen. De Elegant Lady is zeer comfortabel en biedt alle gemakken die u en uw gasten nodig hebben voor een fantastisch langdurig verblijf.

 

Heeft u interesse in onze producten en diensten? Neem dan snel een kijkje op onze website, of neem contact met ons op. We helpen u graag verder en doen er alles aan om u een topdag te bezorgen! Een partyschip Rotterdam huren doet u bij Partycharter!